Fekete nadálytő

 

Fekete nadálytő

Symphitum officinale

 

E növény gyökere leginkább kanálisok mellett, nedves, mocsaras vidékeken nől és csatornák mentén is.Különleges, gyógyhatású anyagokat-drogokat- tartalmaz.

A gyökér a föld mélyéből szívja fel a ritka gyógyhatású anyagokat melyek gyógyítják a reuma és más izületi megbetegedéseket.

Ennek az első látásra nem szembetűnő növénynek a gyökere( kívül fekete belül fehér vagy sárga ) gyógyítja a töréshelyeket és a gennyes felületeket, csontsérüléseket és a csonton keletkezett kinövéseket, kézen és lábon sikeresen gyógyítja a kéz és láb vénásodásait valamint a nyilt vénákat is, a nyaki fájdalmakat, a leamputált végtagok, sebhelyeket, véraláfutásos részeket, ütéses felületeket , daganatokat, véralvadásnál szintén segít a nadálytő tinktúra.

A nadálytő az auxin nevezetű hormont tartalmazza, mely serkenti az új sejtek képzését, így a seb gyorsan benől. Az alantión, mely a gyökér aktív főösszetevője serkenti a granulációt és a sejt regenerációját. A nadálytő pótolhatatlan az izomgyulladások, az artritisz,a disztorzió, a kontúzió,a hematóm, a tromboflebitisz, a paratitisz stb. gyógyításánál. Arról, hogy milyen nagy gyógyhatása van a nadálytőnek egy mondás is tanuskodik –Két egészséges ujj összenőlne ha köré lenne kötözve a nadálytő gyökere. A nadálytő tinktúra csodálatos hatású. Azok a reumás és izületi fájdalmakban szenvedők akik évek hosszú során gyógyították betegségüket a nadálytő tinktúra használata után gyorsan megyógyultak. (Maria Treben)

Az Úr a földből drogokat nyert az okos ember pedig ezeket a drogokat nem dobja félre. (A Szentírásból, 38/4 citátum)

 

Felhasználási mód

 

Krém

1. mód-bedörzsölni a krémet a megbetegedett testrészen addig amig a bőr nem lesz száraz.

2. mód-a fájdalmas helyre borogatást teszünk melyet elő 1-2 mm vastag rétegben bekenünk krémmel. Erre fóliát te szünk majd száraz borogatást.(legjobb este alvás előtt).

 

Tinktúra

1. mód-A tinktúrával alaposan bedörzsölni a megbetegedett Valamint az a körülötti felületet.

2. mód-beborogatjuk a megbetegedett felületet, de előzző leg ezt bekenjük olajjal.Erre pamuk ruhadarabot teszünk vagy vattát melyet előzzőleg tinktúrába mártottunk. Végül száraz ru hát majd vászon kötszert is teszünk. Éjjelen át tartjuk magunkon.

 

Ha az egyén túlérzékeny a borogatást addig tartsa magán csak bírja. A bőr bepirosodása illetve gyulladás esetén a bőrt be kell kenni nadálytő krémmel.

A legjobb hatást akkor érjük el amikor a tinktúrát napköz ben gyakrabban bedörzsöljük a megbetegedett bőrfelületbe, este alvás előtt nadálytő krém borogatást teszünk a megbetege dett felületre.

 

 

KÜLÖNBÖZŐ TAPASZTALATOK

A NADÁLYTŐ HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATBAN

A nadálytő létezik amióta az emberiség és eddig még senki csalódott hatásában, ezért Ön sem fog csalódni. hogyan nyilatkoznak azok akik hittek a nadálytő hatásában.

1. Bacsity Daliborka a nevem, Zomborban élek és 30 éves vagyok. 2007 január 13.-án eltörtem csukló felett a karomat és 7 hétig gipszben voltam. A gipsz leszedése után semmit sem dolgozhattam, a tenyeremet csak kevésbé tudtam ökölbe szor tani, csuklóban pedig meg sem tudtam a karomat mozdítani. nadálytő krémmel kezdtem a karomat kenni és 3 nap múlva már jobban ökölbe tudtam szorítani a kezemet. Csuklómat pe dig meg tudtam végre mozdítani. Továbbra is használni fogom A nadálytő krémet mert nagyon nagy a gyógyító hatása.

2. Suszter Katica a nevem. Zomborban élek az Ivana Cankara 13-as szám alatt. Nagyon nagymértékű reuma áldozata vagyok, ami már nagyon régóta kínoz. A legnagyobb fájdalmakat a tér demben és a gerincemben érzem. Bottal jártam és két hónapja amióta a nadálytő krémet használom könnyebben járok, a fáj dalom pedig majdnem teljesen kiállt. Újászülettem.Az én esteem is tanúskodik a nadálytő krém óriási gyógyító hatásáról. Köszö nettel az Önök Suszter Katicája.

3. Krivokutyin Braniszlava Zomborból. A munkám természe ténél fogva, mivel felszolgálőnő vagyok, gyakran vannak problé máim a gerincem farrészével. Amióta a nadálytő krémet haszná lom sokkal könnyebben dolgozom. Többet nem probléma fel állnom üllőhelyzetből. A kezeimmel is nehézségeim vannak és ezt is krémmel kenem, úgyhogy most sokkal jobban érzem ma gam. Mindenhez türelem és sok idő kell.

4. Gyuricsity Osztoja Zomborból, Ivana Cankara 5. 83 éves vagyok. Az utóbbi három évben öregkori kinövések jelentek meg az orromon és a fülcimpámon, amik idegesítettek. A bőr specialista négy hetes terápiát rendelt el. Ezek a kinövések viszszahúzódtak, de gyorsan viszont megjelentek. Ekkor a kinövése ket nadálytő krémmel kezdtem kenni. Csak pár nap leteltével a kinövések teljesen eltűntek és a kenés befejeztével többé nem jelentek meg viszont a kinövések. Nadálytő krémmel kentem a vénáimat is a vádlimon Tíz nap alatt a vádlimról a vénák teljesen eltűntek illetve visszahúzódtak.

5. Szilágyi Mária, Zombor, Szemze utca 16. 50 éves vagyok. egy éve annak hogy a lábaimat térdben csak részben birtam be hajlítan. Amikor tudomást szereztem a nadálytő krémről kenni kezdtem térdeimet ezzel a krémmel. Nem tudtam magamhoz jönni a csodálattol amikor a nadálytő krém kétszeri bekenésétől teljesen sikerült behajlitanom a térdeimet. Ez valójában csodás és hihetetlen.

6. Mészáros Etelka, Zombor, Rade Drakulica utca 5. 70 éves vagyok. Már régóta nagy problémáim vannak a testem bal olda lával. Bal karomat vállban egyáltalán nem bírtam felemelni. A könyököm majdnem teljesen megbénult, az izom bőrfelülete hosszú ideig meg volt dagadva , a fél talpam és az ujjaim állan dóan zsibbadtak. Nadálytő krémmel kezdtem kenni a megbete gedett testrészeket. Első használatkor a nagy melegségtől nem tudtam elaludni. Hét nap múlva valakivel el kellett osztani cso dálkozásomat a krém hatásával kapcsolatban. Csak 10 dkg krém elhasználtával csodagyógyulás történt. Ezt elmeséltem Valdorf Margitnak.

7. Valdorf Margit, Zombor, Rade Drakulity utca 3. 77 éves va gyok és régóta oszteoporózisban szenvedek. Kétszer törtem a lá bam-térd alatt és a csipőmet. 2007 januárjában már nem bírtam járni és majdnem kocsiba kerültem. A szomszédasszonytól hallottam a nadálytő krémről. Már rövid használat után észre vettem a krém gyógyító hatását.és ma, egy hónap múlva két óra hosszát is kibírok lábon és még piacra is járok. A kezeimet és ujjaimat izületben kenem éjjelen át is amikor felébredek mert ez a krém nagyon kellemesen hat. A krémen kívül ma a tinktúrát is használom amivel a megbetegedett testrészeimet kenem.

8. Visinka Etelka, Zombor, Matije Gupca utca 5a. El va gyok kápráztatva a nadálytő krém és tinktúra hatásával és eredményeivel. Sohasem volt eddig jobb hatású szer eddig a birtokomban. Elképzelhetetlenül rövid idő alatt ez a szer már kimutatta gyógyító hatását. El volt zsibbadva a lábam a talptól a csipőig, ma pedig mindha ezek a panaszaim sohasem léteztek volna.

 

 

Advertisements
This entry was posted in Fekete nadálytő. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s